Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Indruk van Bijeenkomst Statencommissie Omgevingsbeleid Provinciale Staten Drenthe, 7 januari 2015  

Agendapunt: Behandeling Brief van het College GS van 21 november 2014 over uitkomsten derde onderzoek ‘Verkeerseffecten aansluiting N34 Klijndijk Emmen-Noord ’ uitgevoerd door bureau Royal Haskoning.

De verkeersveiligheid van de N34 is gebaat bij ongelijkvloerse kruisingen.

Vanaf het begin heb ik een voorkeur gehad voor het openhouden van de aansluiting bij Emmen-Noord i.p.v. de toevoeging van een ongelijkvloerse kruising bij Klijndijk.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

DE NIEUWE AANSLUITING aan de SLENERWEG op N34 bij KLIJNDIJK is nog GEEN GELOPEN KOERS !

IMPRESSIE OPENBARE BIJEENKOMST GEMEENTERAAD BORGER ODOORN,EXLOO, 6 MAART 2014

Betreft: Nieuwe aansluiting  aan Slenerweg op N34 bij Klijndijk

De hr. Marinus Pasjes, projectmanager N34 van de provincie Drenthe,  heeft de Gemeenteraad niet kunnen overtuigen van de juistheid van zijn aannames dat de nieuwe aansluiting aanvaardbare negatieve gevolgen heeft voor de verkeersintensiteit van Klijndijk. Ook bleek het rekenwerk niet onberispelijk waardoor het vertrouwen in de gepresenteerde cijfers snel daalde.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

AUTO BESTUURDERS OPGELET!

Gisteren ontving ik een mailtje met de waarschuwing dat (auto)dieven steeds meer gebruik maken van een apparaatje dat radiogolven in de buurt verstoort.

Ideaal voor de doorgewinterde inbreker van auto’s, want het is daarmee een koud kunstje om een auto leeg te roven of zelfs te stelen.