Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

PvdA Borger-Odoorn zoekt Vrijwilliger van het jaar 2013.

De PvdA roept alle inwoners van Borger-Odoorn op om kandidaten te nomineren voor de verkiezing Vrijwilliger van het jaar 2013.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de samenleving van Borger-Odoorn. Het is belangrijk vrijwilligers zo nu en dan te tonen wat hun onbetaalde inzet voor ons betekent.

Als blijk van waardering organiseert de PVDA jaarlijks de verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’.

Iedereen/iedere organisatie kent wel zo’n vrijwilliger of groep vrijwilligers. Een man of vrouw of groep die zich onvermoeibaar belangeloos inzet voor bijv. de buurt, de vereniging, het goede doel, in de zorg , cultuur, onderwijs, voor dieren, het milieu enz.

Natuurlijk komt eigenlijk iedereen in aanmerking voor deze titel. Maar wie / welke groep mag zich, symbolisch voor iedere vrijwilliger, een jaar lang vrijwilliger van het jaar noemen?

Aanmelden van kandidaten inclusief motivatie hiervoor, kan tot vrijdag 24 januari 2014 bij het secretariaat van de PvdA afdeling Borger-Odoorn:

Hondsrugweg 1, 7872 TE Valthe of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.